Meteen naar de inhoud

Koptiq Sun brengt nieuwe single ‘Tikin’ uit, geproduceerd door Cool Running

De muziekwereld verwelkomt een fris en levendig deuntje nu Koptiq Sun zijn nieuwste single ‘Tikin’ uitbrengt.

Dit langverwachte nummer toont de dynamische samenwerking tussen Geoffrey Forrest, artistiek bekend als Koptiq Sun, en de bedreven producer Cool Running. “Tikin” is een naadloze mix van meeslepende teksten en boeiende melodieën, die luisteraars een unieke auditieve ervaring biedt. Geoffrey Forrest, de lyrische architect achter Koptiq Sun, heeft opnieuw zijn talent op het gebied van songwriting gedemonstreerd. Zijn doordachte en suggestieve teksten resoneren diep en weven een verhaal dat zowel persoonlijk als universeel is.

Wat het nummer nog briljanter maakt, is de compositie van Berisa Hasan, die opereert onder de naam Piano Zano. Hasans compositorische genialiteit komt duidelijk tot uiting in de ingewikkelde en melodieuze soundscape van ‘Tikin’, die de lyrische uitvoering van Koptiq Sun perfect aanvult. De synergie tussen de aangrijpende teksten van Forrest en de meesterlijke compositie van Hasan onderstreept de aantrekkingskracht van het nummer.

Geproduceerd door het gerenommeerde Cool Running, profiteert “Tikin” van een gepolijste en eigentijdse productiestijl die de sterke punten van zowel de artiest als de componist benadrukt. De invloed van Cool Running zorgt ervoor dat het nummer niet alleen goed gemaakt is, maar ook klaar is voor brede bijval. “Tikin” is een bewijs van het creatieve potentieel wanneer getalenteerde individuen als Koptiq Sun en Piano Zano samenkomen en een mooie toekomst beloven voor beide artiesten in de muziekindustrie.

Tikin by Koptiq Sun
Author Geoffrey Forrest aka #KoptiqSun
Composer Berisa Hasan aka #PianoZano
Produce by CoolRunning
Label CoolRunning